12 december 2020 10:30 - 12:30

NVDAT Webinar: Micro-interventies en het schrijven van een product en/of module

Hopelijk staat het 3-luik webinars over micro-interventies al in jouw agenda! Zo niet, hopen we dat we je bij deze alsnog enthousiast kunnen maken om deel te nemen aan deze online lezingen. Met veel plezier kondigen we aan dat de tweede webinar verzorgd zal worden door Job Cornelissen en Kitty Veldhuis.  

Misschien overweeg je om een interventie waarmee je werkt, en waarvan je in de praktijk ziet dat deze effect heeft, op papier te zetten? Of zoek je collega's om dat samen mee te doen? En ben je op zoek naar informatie daarover? Dan is deze webinar iets voor jou! Medeauteurs van het product 'groepsdanstherapie ter bevordering van het welbevinden van mensen vanaf 65 jaar met een uitgebreide neurocognitieve stoornis', Kitty Veldhuis en Job Cornelissen geven praktische informatie over wat er allemaal bij een productbeschrijving volgens het CPMO-format komt kijken en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij weten uit ervaring hoe boeiend en co-creatief zo'n proces is. En eerlijk is eerlijk, soms is zo'n proces ook lastig. Het eindresultaat geeft echter veel voldoening! Wellicht is jouw productbeschrijving wel het begin van een prachtig onderzoek op het gebied van Dans- en bewegingstherapie? Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze webinar!

*CPMO = Commissie Product- en ModuleOntwikkeling

Nieuwe prijzen 
Studentleden:     €15 per individuele lezing, €35 voor combipakket 3 luik
Leden:                €20 per individuele lezing, €45 voor combipakket 3 luik
Niet-leden:         €25 per individuele lezing, €55 voor combipakket 3 luik

Aanmelding 
Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan snel aan!
Voor aanmelding: mail naar bijnascholing.nvdat@gmail.com, geef aan of je een enkele lezing of het gehele pakket wenst af te nemen en of je studentlid, lid of geen lid bent en jouw volledige adresgegevens. Als je voor een of twee lezingen wil aanmelden graag duidelijk aangeven om welke het gaat. Na de aanmelding ontvang je een factuur, praktische informatie rondom deelname en ontvang je, na deelname, een bewijs van deelname.

Accreditatiepunten
Het Register Vaktherapie heeft ons laten weten dat leden 2 accreditatiepunten ontvangen per lezing. Met het bewijs van deelname kan je deze invoeren onder 'niet-vooraf geaccrediteerde scholing/activiteiten' bij het register vaktherapie.

Terugkijken 
Wij hopen van harte dat je live aanwezig kunt zijn bij de webinar(s). Mocht dit echter niet lukken en ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van de lezing, geef dit dan bij aanmelding aan en ontvang na afloop een opname van de webinar.