30 januari 2021 10:30 - 12:30

NVDAT Webinar: Micro-interventies in de praktijk: "Met je voeten in de klei"

Hopelijk staat het 3-luik webinars over micro-interventies al in jouw agenda! Zo niet, hopen we dat we je bij deze alsnog enthousiast kunnen maken om deel te nemen aan deze online lezingen. 

In deze laatste online lezing ga je samen met Maartje Jaspers een kijkje nemen in de praktijk. Het werken via dans met micro-interventies vanuit transdiagnostische factoren wordt met 3 cases onder de loep genomen. Deze cases ontleen Maartje uit haar werkervaring in de forensische setting, zoals: een SGGZ voor psychotrauma, een SGGZ voor blinde, slechtziende en meervoudig beperkte mensen, en de jeugdzorg. Hierin kijken we naar een moment in deze cases waarin een sprong werd gemaakt in het proces. Elke sprong wordt beschreven uit 1 van de 3 fasen van de behandeling. Ik wil in deze lezing niet enkel cases behandelen. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van argumenten. Maartje streeft ernaar zowel de verbale taal als de fysieke, motorische en esthetische taal in te zetten en deze kwaliteiten bij jou aan te spreken. Dat wordt een uitdaging.

Nieuwe prijzen 
Studentleden:     €15 per individuele lezing, €35 voor combipakket 3 luik
Leden:                €20 per individuele lezing, €45 voor combipakket 3 luik
Niet-leden:         €25 per individuele lezing, €55 voor combipakket 3 luik

Aanmelding 
Ben je net zo enthousiast als wij? Meld je dan snel aan!
Voor aanmelding: mail naar bijnascholing.nvdat@gmail.com, geef aan of je een enkele lezing of het gehele pakket wenst af te nemen en of je studentlid, lid of geen lid bent em jouw volledige adresgegevens. Als je voor een of twee lezingen wil aanmelden graag duidelijk aangeven om welke het gaat. Na de aanmelding ontvang je een factuur, praktische informatie rondom deelname en ontvang je, na deelname, een bewijs van deelname.

Accreditatiepunten
Het Register Vaktherapie heeft ons laten weten dat leden 2 accreditatiepunten ontvangen per lezing. Met het bewijs van deelname kan je deze invoeren onder 'niet-vooraf geaccrediteerde scholing/activiteiten' bij het register vaktherapie.

Terugkijken 
Wij hopen van harte dat je live aanwezig kunt zijn bij de webinar(s). Mocht dit echter niet lukken en ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van de lezing, geef dit dan bij aanmelding aan en ontvang na afloop een opname van de webinar.