LZV Kennis Award 2018 uitgereikt aan werkgroep Vaktherapie. Gefeliciteerd!

30 oktober 2018

De LZV (Landelijk Zorgsysteem voor Veteranen) Kennis Award 2018 is uitgereikt aan de Special Interest Group (SIG) Vaktherapie. Als FVB zien we dit als een prachtige erkenning voor het vak en feliciteren we deze groep dan ook van harte met deze prijs!

De SIG Vaktherapie heeft zich het afgelopen jaar op eigen initiatief ingezet om gezamenlijk te komen tot een ontwikkelagenda, waarbij ze zich richt op relevante onderzoeksvragen, het samen vaststellen van best practices binnen vaktherapie en het bijhouden van en aansluiten bij lopend evidence based onderzoek. De groep wil zo de bijdrage van vaktherapie zichtbaarder maken binnen de keten van het LZV en voor de veteranen die van hun aanbod gebruik kunnen maken.

Van links naar rechts, 1ste rij: Bart van Arensbergen, psychomotorisch therapeut Stichting Centrum ’45. Marjolein van der Aa, dramatherapeut MGGZ. Anita Huizinga, psychomotorisch therapeut TRTC GGZ Drenthe. Edith van Zandvoort, psychomotorisch therapeut Psychotraumacentrum Z-NI Den Bosch. 2de rij: Helga Wilmink, beeldend therapeut Sinaï-Centrum. Dion Dijkman, psychomotorisch therapeut MGGZ. Claudia Blom van Niekerk, beeldend therapeut MGGZ. Missend op de foto: Arda van Bockom Maas, beeldend therapeut TRTC GGZ Drenthe. Sonja Amende, beeldend therapeut Psychotraumacentrum Z-NI Den Bosch.

Deel dit via:
Terug naar het nieuwsoverzicht